Loading...

Onze Diensten

Wij bieden verschillende diensten aan voor zowel particulieren als bedrijven. Onderstaande diensten zijn exclusief eventuele aanschafkosten van hardware of software. Hieronder vind je een overzicht van onze diensten. Mocht je op zoek zijn naar iets specifieks of maatwerk dan vragen wij je contact met ons op te nemen.

Ondersteuning op locatie
Ondersteuning op afstand
Installatie / updaten / verwijderen software 
Installatie / upgrade / verwijderen hardware 
Analyse van computer / prestaties / optimalisatie
PC opfrissen (BIOS, koelpasta, ontstoffen)
Overzetten hardware naar andere behuizing 
Inbouwservice met eigen onderdelen
Meekijkservice via Teams

Ondersteuning op locatie - €55,00 per uur

Onze ondersteuning op locatie-service biedt snelle en effectieve oplossingen voor elk probleem dat je ondervindt met jouw hardware, of het nu gaat om computers, printers of netwerkproblemen. Onze ervaren technici komen bij je thuis of op kantoor om het probleem ter plaatse op te lossen. Onze technici hebben de benodigde expertise om problemen snel te identificeren en op te lossen, waardoor je tijd en moeite bespaart. Indien onze technici er tóch niet uitkomen ben je uitsluitend de voorrijkosten verschuldigd. Deze bedragen € 0,40 per kilometer om op locatie te komen, gerekend vanaf onze vestiging. 

Ondersteuning op afstand - €32,50 per uur

Met onze ondersteuning op afstand zijn wij in staat om snel en efficiënt hulp te bieden bij software gerelateerde problemen. Met behulp van een derde partij maken wij op een veilige manier verbinding met je computer, waarbij we op afstand kunnen meekijken en indien nodig actie kunnen ondernemen om het probleem op te lossen. Dit bespaart niet alleen tijd en reiskosten, maar zorgt ook voor een snellere oplossing van het probleem. Denk hierbij aan software problemen, zoals foutmeldingen, installatieproblemen of programma's die vastlopen. Indien onze technici er tóch niet uitkomen ben je géén betaling verschuldigd. 

Installatie / updaten / verwijderen software - €20,00

Een programma installeren, updaten of verwijderen? Dat kan soms best lastig zijn, onze deskundige technici kunnen je helpen. We zorgen ervoor dat de installatie of update soepel verloopt en dat alle software compatibel is met je systeem. Afname van deze dienst levert je altijd het volgende op: een recente versie van je besturingssysteem, een recente versie van je BIOS, een tot 5x snellere schijf (HDD of SSD). 

Installatie / upgrade / verwijderen hardware - €20,00

Als je hulp nodig hebt bij het installeren, upgraden of verwijderen van hardware, dan kunnen wij je helpen. Onze deskundige technici hebben ruime ervaring in het werken met hardware van verschillende fabrikanten. Of je nu een nieuwe grafische kaart, geheugen of opslag wilt installeren of juist oude hardware wilt verwijderen, wij zijn er om je te helpen. Wij zorgen ervoor dat de hardware correct wordt geïnstalleerd en functioneert. 

Analyse van computer / prestaties / optimalisatie - €30,00

Door middel van een analyse van je computer kijken we samen met jou naar mogelijke optimalisaties. We kijken naar de hardware en software van je systeem en geven aanbevelingen voor eventuele upgrades of updates. Hierbij kun je denken aan het upgraden van je geheugen, het installeren van een SSD of het upgraden van je videokaart. Ook controleren we of er onnodige programma's draaien die je systeem vertragen en bieden we advies over hoe je je systeem beter kunt onderhouden. Door onze analyse en advies krijg je een beter inzicht in de prestaties van je computer en helpen we je om het maximale uit je systeem te halen.

PC opfrissen (BIOS, koelpasta, ontstoffen) - €45,00

Eens in de zoveel tijd doe je er verstandig aan je PC een opfrisbeurt te geven, wij kunnen je hierbij helpen. Hierbij zorgen we voor een BIOS-update, vervangen we de oude koelpasta door nieuwe premium koelpasta en verwijderen we oude resten van je processor. Daarnaast ontstoffen we de computer om de prestaties te verbeteren en de levensduur van de computer te verlengen. Na de opfrisbeurt zal jouw PC weer als nieuw aanvoelen en beter presteren. 

Overzetten hardware naar andere behuizing - €75,00

Helemaal uitgekeken op je huidige computerbehuizing of heb je al een nieuwe kast aangeschaft? Dan kunnen wij je helpen met het overzetten van alle componenten naar je nieuwe behuizing. Wij zorgen voor een soepele overgang waardoor je snel weer aan de slag kunt met je vertrouwde systeem, maar dan in een andere jasje.

Inbouwservice met eigen onderdelen - €125,00

Als je zelf de hardware voor je nieuwe computer hebt aangeschaft, maar niet zeker weet hoe je deze moet inbouwen, dan kunnen wij je helpen. Met onze inbouwservice helpen we je graag bij het assembleren van jouw computer. Onze experts hebben ruime ervaring en kennis in het inbouwen van hardware en zorgen ervoor dat jouw systeem volledig functioneel en veilig is. Je kunt erop vertrouwen dat we de inbouw met de grootste zorg en precisie uitvoeren.

Meekijkservice via Teams - €95,00 *

Dankzij onze meekijkservice via Teams kun je het hele proces van het bouwen van jouw computer op afstand volgen. Tijdens het bouwproces streamen wij de beelden live via Teams, waarbij je de mogelijkheid hebt om vragen te stellen en mee te kijken. Zo kun je zien hoe je computer stap voor stap wordt opgebouwd en welke onderdelen en worden gebruikt. Deze service is ideaal voor mensen die geïnteresseerd zijn in de technische kant van computers en willen leren hoe ze zelf een computer kunnen bouwen. Maar ook voor mensen die het gewoon leuk vinden om te zien hoe hun nieuwe computer tot stand komt. Met onze meekijkservice via Teams bieden wij transparantie en een unieke kijk in het proces van het bouwen van jouw computer.

(*) Neem eerst contact met ons op wanneer je gebruik wilt maken van deze dienst. Zo kunnen we alvast een afspraakmoment inplannen voor de Teams-stream en voorkom je dat wij jouw PC al hebben geassembleerd. Daarnaast is een stabiele internetverbinding een must-have.