Loading...
Image

Custom PC

Geen samenstelling kunnen vinden welke voldoet aan jouw wensen? Kies dan voor een Custom PC van T-Unlimited. Ook componenten welke niet op onze website zichtbaar zijn kunnen wij bestellen via onze distribiteur. Neem daarom vrijblijvend contact op voor een offerte of advies op maat. 

Stuur ons een e-mailStuur ons een WhatsAppje
Image
Image
Image

A-merk Hardware

Om een krachtige en optimale werking van jouw Custom PC te garanderen werken wij uitsluitend met A-merk hardware. Deze merken zijn uitvoerig getest, worden wereldwijd gedistribueerd en hebben een langere levensduur.

Waar wacht je nog op, vraag direct een GRATIS offerte aan!

Stuur ons een e-mailStuur ons een WhatsAppje
Image
Image
Image
Image
Image

Unieke Meekijkservice

Dankzij onze meekijkservice via Teams kun je het hele proces van het bouwen van jouw computer op afstand volgen. Tijdens het bouwproces streamen wij de beelden live via Teams, waarbij je de mogelijkheid hebt om vragen te stellen en mee te kijken. Zo kun je zien hoe je computer stap voor stap wordt opgebouwd en welke onderdelen en worden gebruikt. 

Let op! De meekijkservice is optioneel en de kosten hiervan bedragen €95,00. Aanschaffen kan door tijdig contact op te nemen met onze klantenservice; telefonisch of via de mail. 

Meer informatie
Image
Image
Image